Overslaan en naar de inhoud gaan

Zonnedorp bezit geen eigen chalets of stacaravans. Wel bestaat er een overzichtslijst met eigenaren op Zonnedorp die hun chalet aan u kunnen verhuren. Mail voor de lijst naar mail@zonnedorp.com

Afspraken over periode en geld verloopt via de eigenaar. Deze eigenaar brengt ons op de hoogte van uw aankomst, zodat u de sleutel en toegangspas binnen de openingstijden van de receptie bij ons kunt afhalen.

De openingstijden van de receptie vindt u op de website. Wanneer u buiten deze openingstijden komt dient u dit ruim vooraf aan ons te laten weten. Bij voorkeur via mail@zonnedorp.com Wij kunnen dan uw sleutel en slagboombas in een kluisje doen naast de receptie in de wassalon. Of wij leggen uw spullen bij de horeca. De slagboom gaat tot 22:00 open.

Nee, wij verkopen geen stacaravans van derden. Wij maken zelfs geen wachtlijst aan. Alle aankoop en verkoop gaat via de makelaar. U kunt u zelf met voorkeuren en budget inschrijven bij www.stacaravanmakelaar.nl, zij mailen of bellen u als er een passend aanbod is.

Nee helaas. Ook geen wachtlijst. Wij bouwen de bestaande vaste plaatsen om naar toeristische kampeerplaatsen voor kort- en middenlang verblijf. We hebben wel naseizoensplekken.

Wij hebben geen broodjes service op ons park. Bij de naastliggende camping naast ons kunt u ‘s morgens vanaf 8:00 uur verse broodjes en overige kleine boodschappen halen. U wandelt er in 5 minuten vanaf onze receptie heen, (twee maal links).
 

1 auto mag op uw plek geparkeerd worden. 1 extra auto mag op de parkeerplaats tegenover ons park, even uitladen kan in overleg met de receptie natuurlijk.

Dit kan bij de parkeerplaats naast busstation transferium, dit is op wandelafstand van het gezellige centrum van Renesse.

Met maximaal 6 personen.

U kunt bij ons per email annuleren. Voor annuleringen hanteren wij de recron voorwaarden. recron voorwaarden, voor toeristische plaatsen op onze website.

Op slechts 318 meter van het strand!